in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

"menu du marché"

d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt  zeer regelmatig

( soms dagelijks )

3 gangen

inclusief huisgebakken brood

en 1/2 fles mineraalwater pp  38,5

 

menu gewijzigd 26-11

 

-

 

voorgerechten:

 

(V)ragôut van oesterzwammen

bladerdeeg | kleine salade

(V)Grote ravioli's met boschampions

romige saus | truffelolie

carpaccio van rund

pestodressing | parmezaan

(V)Tomatentartelette

mozarella | klleine salade

vissoep

heldere vissoep met garnituur

 

pulled porc

pompoen | tzaziki

 

Risotto

mosseltjes | courgette | venkel

 

 

 

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

 

 

gebraisseerde zwijnsnek

supermals gestoofd | rode wijnsaus

vis: filet van Dorade

op Aziatische wijze

Diamanthaas / Jodenhaas

smakelijke biefstuk uit de voorvoet van het rund | eigen jus

(V) gevulde pompoen

met prei en blauwe kaas

Eendenbout

botermals: 24 uur geconfijt

stoofvlees van zwijn 

langzaam in de oven gegaard

 

 

 

 

 

Desserts:

 

 

sinterklaasdessert:

speculaasmousse | mandarijntjesschuim

 

 

rabarbermousse | vanilleschuim

 

 

 

hangop | rood fruit | witte chocolade

 

 

 

KAAS

diverse kazen | noten

 

 

 

koffie of thee

 

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert