ons restaurant beschikt nu over airco

in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

"menu du marché"

d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt  zeer regelmatig ( soms dagelijks )

3 gangen

inclusief huisgebakken brood

en 1/2 fles mineraalwater pp  38,5

 

menu gewijzigd 28 juli

 

-

 

voorgerechten:

 

aubergine uit de oven

pitabrood | yoghurt-knoflooksaus

 

 

 

groentespiesjes

met Thaise pindasaus

 

 

carpaccio van rund

pestodressing | Parmezaanse kaas

 

 

 

(v) tartelette met geconfijte tomaatjes

Mozarella | truffelbalsamico

 

 

vissoep

heldere vissoep met garnituur

 

 

Crèpe met garnaaltjes

 

taugé | bieslook | sjalot | vissaus

 

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

Coq au vin

filet van maiskip met oa champions en spek in rode wijn gegaard

 

 

biefstuk van Kangaroe

mooi, mager, rood vlees, naturel geserveerd

 

 

 vis: filet van Heek (Noordzee)

venkelrisotto

 

 

stoofpotje van rund

 

 

 

(v) de vegetarische versie van "Knien in 't zoer"

 

 

 

Eendenbout

 

botermals: 24 uur geconfijt

 

 

 

 

 

Desserts:

 

ZOET van alles gèt

 

een klein "grand dessert" met onder andere pannacotta en een bolletje ijs

 

 

KAAS van alles gèt

diverse kazen | brood | gemarineerde druifjes

 

 

koffie of thee

chocolaatjes