OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 41,5

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 56,5

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 16-04

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

 

 

soep van Asperges 14,5

de luxe versie: met gerookte zalm | ei | truffelolie 

 

Trio uit de zee 14,5

carpaccio van gamba | kreeftensoepje | crabschaartje

 

Tomaat | Mozarella 14,5

pesto | balsamico

 

ravioli's gevuld met geitenkaas 14,5

spekjes (kan zonder) | romige saus met salie

 

 

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3 €

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

filet van Wijting 25,5

graatloze filet met vel

beurre blanc saus

 

Suprème van maiskip  25,5

gevuld met pompoen en Ricotta

 

nek van Zweeds varken 25,5

hééél langzaam gegaard | rode wijnsaus

 

- Eendenbout  25,5

 botermals: 24 uur geconfijt

 

 varkenshaas 25,5

milde roomsaus

 

 

(v) Strudel 22,5

gevuld met oa rode kool, zoete aardappel, Cheddar en Cranberrys

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

Van alles gèt  9,95

gemengd zoet dessert

 

perentaartje met ijs 9,95

 

 

 

Buitenlandse kaas  11,95

(€ 2 bijbetaling in menu)

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert