om te reserveren klik op de link onder het menu
Het kerstdiner is voor eerste en tweede kerstdag reeds geheel volgeboekt
amuse
Om te beginnen een groet uit de keuken
Als voorgerecht:
Bavarois van gerookte paling | saus van groene kruiden | filocracker
Of
gepofte Bietjes | geitenkaas | Amandelcreme venkelzaadjes|
Geraspte mierikswortel | truffelbalsamico
Soepen:
Luxe bouillon van parelhoen | pluk van parelhoen | knolselderij | wortel | prei | truffelaardappel
Of
schuimige kreeftensoep met rivierkreeftjes
Hoofdgerecht
Hertenrug filet | chai | asperges | puree van topinamboer
Of
Gefileerde Tongschar | kalfsjus | knolselderij | paddenstoelen |
Kerstdessert
Javanais | Donkere chocolade | Pruimenijs met rode wijn | bitterkoekjesbavarois | Sorbetijs van witte chocola | exotische elementen
Of
kaasplateau
menuprijs : 65