restaurant b&b de Post

uit eten in huiskamersfeer…

onze menukaart wisselt zeer regelmatig


Omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken kan het gebeuren dat een of meer items van de kaart uitverkocht zijn. Wij zullen dan proberen een passend alternatief aan te bieden



huiswijn wit | rood | rosé | per glas 4 | per fles 23
Tafelwater fles 0,75 ltr naturel | sprankelend | 4,75
bij bestelling van een fles wijn serveren wij graag een karaf water | 2,5

ALCOHOLVRIJE COCKTAIL:
MIMOSA o.a. alcoholvrije bubbels | sinaasappel | 6,5


3 gangen menu du marché € 29,75

u kunt het menu, tegen bijbetaling, tot 4 of meer gangen uitbreiden met soepen/tussengerechten van de á la carte kaart


Gemengde, geroosterde, groentes
geitenkaas | noten
Gemarineerde zalm
rivierkreeftjes | prei | koolrabi | kreeftenjus
proeverijtje van Livar varken
gebakke bloodwoasj | pâté | druëg sjink | druëgwoasj
Surprisesoep
Proeverij van drie verschillende soepjes


Kalfssteak
ros
é kalf | truffelrisotto
Skreifilet
op bruine Basmati en driekleuren Quinoa | amandelschuim
eendenboutje
24 uur lang geconfijt
op koffierisotto met bonen en linzen | saus van Pedro Ximenez nectar
vegetarisch
Courgetteburger op pompoenbrood | wortel-pompoenchutney | mozarella | gember-chilisaus



chocolade lava cakeje | vanilleijs
crème Brulée | bolletje ijs
carameldessert | bolletje ijs
Kaas: klein plateautje | brood | stroop (5 extra)
aangeklede koffie of thee

Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen: 6
bij de hoofdgerechten serveren wij warme groente,een aardappelgarnituur + frietjes Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons
indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert
a la carte

soepen:
Surprisesoep: Proeverij van drie verschillende soepjes 7
Cappucino van Pompoen 8
Prei 7
Tomaten 7,5
Bisque met Hollandse garnaaltjes 13,5
Pastinaak met Hollandse garnaaltjes 10


voorgerechten / tussengerechten:

gemarineerde zalm | rivierkreeftjes | kreeftenjus | koolrabi en prei 12,5
Tomatencarpaccio | Hollandse garnaaltjes| kruidenroom 12,5
Oven geroosterde garnalen met knoflook-rode chili olie 12,5
proeverijtje van Livar varken gebakke bloodwoasj | pâté | druëg sjink | druëgwoasj 12,5
Carpaccio van rund met pestodressing 13,25
Carpaccio van rund
met truffelmayonaise 14,25
Gemengde, geroosterde, groentes geitenkaas | noten 12,5
Hazenpeper bladerdeeg | cranberries 12,5



Hoofdgerechten:

Bief van de Hertenrug | wildsaus 27,5
Wildgoulash | van Hert en zwijn | samen met oa wijn en kruiden gegaard 22,5
Geconfijt eendenboutje koffierisotto met bonen en linzen | saus Pedro Ximenez nectar 22,5
lamshiel | in oa rode wijn, knoflook, kruiden gegaard 25
Konijnenbout, naar oma’s recept op Limburgse wijze 22,5Skreifilet op bruine Basmati en driekleuren Quinoa | amandelschuim 22,5
Wagyu steak mooi dooraderd rundsvlees | pasta met pesto 22,5
Skreifilet bruine Basmati en Quinoa | amandelschuim 22,5
vegetarisch vraag naar de suggestie van de dag 19,5
Zwijnshaas romige saus | winterse groentes 22,5

desserts:
chocolade lava cakeje | vanilleijs 8
carameldessert | bolletje ijs 8
crème Brulée | bolletje ijs 8
dame Blanche | bolletje ijs ;) 8
Kaas: klein plateautje | brood | stroop 12,5





menu voor gezelschappen vanaf 8 personen
3 gangen menu € 29,75
4 gangen menu € 36,75


Gepofte bietjes
op noten-amandelcrème | jonge geitenkaas | venkelzaad | mierikswortel

bisque (soep) van garnaaltjes
visgarnituur

salade met rauwe ham en meloen | Parmezaan


000


Surprisesoep

Proeverij van drie verschillende soepjes

000


Skreifilet (winterkabeljauw)
op bruine Basmati en driekleuren Quinoa | amandelschuim

Geconfijt eendenboutje
op koffierisotto met bonen en linzen | saus van Pedro Ximenez nectar

Wildgoulash
van Hert en zwijn | samen met oa wijn en kruiden gegaard

000

chocolade lava cakeje | vanilleijs
crème Brulée | bolletje ijs
carameldessert | bolletje ijs
Kaas: klein plateautje | brood | stroop (5 extra)
aangeklede koffie of thee